Teleki Blanka Hölgyklubb

2462 Martonvásár, Budai út 13.

Elérhetőségünk:
Telefon: 22 460 216

Alakult: 1999-ben.
A klub vezetője: Szabó Lajosné
A közösség a Martonvásári Nyár Kulturális Egyesület klubjaként működik.Az 1999-ben 15 fővel alakult klubnak immár 60 tagja van. Külön költségvetéssel nem rendelkezik, fenntartója a Martonvásári Nyár Kulturális Egyesület és az Önkormányzat Klubháza.

A klub tagjai által megfogalmazott célok: A Martonvásáron élő lányok, asszonyok összetartása, a helyi hagyományok ápolása, a névadó személyéhez kapcsolódó rendezvények szervezése, a barátságos és vendégváró Martonvásár megvalósítása, karitatív tevékenység.
A 12 pontos szabályzat szerint a klubtagok kötelessége a „Teleki Blankához méltó életvitel”, a nemzeti ünnepeken való részvétel, anyanyelvi kultúránk megőrzése, Martonvásár tisztaságának elősegítése, a település értékeinek népszerűsítése, a helyi hagyományok őrzése és gyűjtése, kapcsolattartás hasonló klubokkal és Martonvásár testvértelepüléseivel. És (mint gondoskodó anya, feleség, társ, munkatárs, jó szomszéd, közösségi ember) a női szerep vállalása.

A klub tagjdíja: 1000.-Ft/év/fő
A klub nyitott, várja az érdeklődőket és a csatlakozni vágyókat. Klub tagjai (rendszeresen minden hónap 3. csütörtökén találkoznak. ).
A klub találkozóinak Martonvásár Önkormányzat biztosít lehetőséget a városháza Geróts termében.

 

 

Konferencia

2009. május 30. 10 óra

„A civil együttműködés továbbfejlesztése és működtetése a Szent László Patak Völgyében”

Helyszín:
Martonvásár, Brunszvik Kastély előadóterem

Szervező:
A Martonvásári Tehetséggondozó Alapítvány és partnerei

Civil fesztivál

2009. május 30. 12 óra

Szeretettel várjuk Önt és Családját a IV. Civil Fesztiválra és Néptáncgálára

Helyszín:
Az MTA Kutatóintézet szigete

Szervezők:
Martonvásári Tehetséggondozó Alapítvány, Martonvásári Nyár Kulturális Egyesület, Művészeti Iskola
A rendezvény a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Önszervezodés, Szakmai és Területi Együttmuködés Kollégium támogatásával valósul meg.A honlap a Nemzeti Civil Alapprogram és a Szociális- és Munkaügyi Minisztérium támogatásával valósult meg.