Mustang S. E. Martonvásár

2462 Martonvásár, Orgona u. 26.

Elérhetőségünk:
Gyulay Richárd Se elnök
Tel.: 06 20 521-9010

Egyesületünk 2004. március 22.-én alakult, 2001 és a 1993-közötti születésű gyerekeknek biztosít lehetőséget arra, hogy korosztályuknak megfelelően edzéseken, tornákon vehessenek részt.

Az U”7-9-11-es korosztályokat Bozsik tornákon szerepeltetjük, ami az OTP-MOLBOZSIK LABDARÚGÓ AKADÉMIA alá tartozik, ennek a programnak a vezetője, instruktora Fejér megyében Jakab Elek úr.

A MUSTANG S. E. ebben a programban kiskörzeti központként működik. Hozzátartozó Egyesületek: Gyúró, Ercsi, Kápolnásnyék, Kajászó-Vál és Martonvásár gyerekcsapatai.
Mint kiskörzet négy alap tornát szerveztünk Martonvásáron, ahol minden gyereket díjaztunk a legjobbakat külön díjakban is részesítettünk. /ők alkották a körzet válogatottját./ Ezeknek a gyerekeknek lehetőségük volt tovább szerepelni a körzeti válogatottal, a többieknek további tornákat biztosítottunk.

Az U”-13 –as korosztály a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség által kiírt bajnokságban szerepel. Hat csoport 6-6 csapattal vett részt a bajnokságban, egyesületünk az egyik csoport kiírásában és lebonyolításában vállalt szerepet. Hozzánk tartozott Egyesületek: Etyek, Bicske, Kajászó-Vál, Gyúró és Pázmánd. Hat csapatos csoportküzdelem végén a MUSTANG S. E. a második helyen, a felső ágon jutott tovább, így várja a bajnokság további folytatását a 2006-ös évben.

Évközben labdarúgótornákat rendezünk minden korcsoportnak (Mustang kupa, gyereknapi torna, Marton kupa) A téli időszakban teremtornákat szerveztünk (Grund-Kupa, Mikulás-Kupa…) A bajnokságok közepén és végén évzárókat tartottunk, ahol a korosztályok legjobbjait külön díjaztuk. Összességében - részt vettünk minden olyan programban amit a Fejér Megyei Labdarugó Szövetség indított, s e mellett Egyesületünk is biztosított olyan programokat ahol a gyerekek jól érezték magukat és versenyeztetve voltak.

Minden korcsoportunknak megfelelő feltételeket biztosítunk (technikai eszközök – labda, szerelés, melegítő, bólyák…) hogy sikeresen és jól szerepeljenek. Reméljük, hogy a továbbiakban mindez csak jobb lesz, mert célunk, hogy a gyerekek e népszerű játékot megszeressék, minél jobban játsszák és minél jobban érezzék magukat ebben a közösségben! Azért, hogy mindezt jól működtessük, mindent megteszünk, ezért szeretnénk az önök segítségét is igénybe venni, ha egy mód van rá.

Konferencia

2009. május 30. 10 óra

„A civil együttműködés továbbfejlesztése és működtetése a Szent László Patak Völgyében”

Helyszín:
Martonvásár, Brunszvik Kastély előadóterem

Szervező:
A Martonvásári Tehetséggondozó Alapítvány és partnerei

Civil fesztivál

2009. május 30. 12 óra

Szeretettel várjuk Önt és Családját a IV. Civil Fesztiválra és Néptáncgálára

Helyszín:
Az MTA Kutatóintézet szigete

Szervezők:
Martonvásári Tehetséggondozó Alapítvány, Martonvásári Nyár Kulturális Egyesület, Művészeti Iskola
A rendezvény a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Önszervezodés, Szakmai és Területi Együttmuködés Kollégium támogatásával valósul meg.A honlap a Nemzeti Civil Alapprogram és a Szociális- és Munkaügyi Minisztérium támogatásával valósult meg.