A Gyúrói Iskoláért Alapítvány

2464 Gyúró, Kossuth u. 20.

Adószám: 18485464-1-07
Telefonszám: 22/468-559
Fax: 22/468/509
E-mail: gyuroisk@mailbox.hu

A gyúrói iskoláértAlapítványunk 1996. óta működik.

Célja az oktatáshoz és neveléshez szükséges szemléltető ”eszközök, fejlesztő”eszközök, és a mindennapos működéshez elengedhetetlenül szükséges feltételek biztosításának segítése.

Az alapítvány közhasznú szervezet, jogosult az szja 1 %-os felajánlásaira. A szja 1%-on kívül cégek és magánszemélyek támogatják adományaikkal alapítványunkat.

A gyerekek műsoros délutánnal, a szülők pedig bál szervezésével köszönik meg a támogatást.
Minden évben az összegyűlt összegből vásárolunk szemléltetőeszközöket, CD-ket, térképeket, könyveket, lexikonokat és egyéb felszerelési tárgyakat.

a gyúrói iskoláértKözségünk 1200 lakosú település, iskolánk 8 osztállyal működik, melynek fenntartása az önkormányzatnak nehézséget jelent, ezért az alapítvány pénzügyi forrásait a működés feltételeinek javítására fordítjuk. Az iskolánkban meglévő családias hangulat megőrzése érdekében szeretnénk otthonosabbá tenni környezetünket. Nemcsak az iskola megmaradása a célunk, hanem hogy a tőlünk kikerülő diákok versenyképes tudással rendelkezzenek.

Konferencia

2009. május 30. 10 óra

„A civil együttműködés továbbfejlesztése és működtetése a Szent László Patak Völgyében”

Helyszín:
Martonvásár, Brunszvik Kastély előadóterem

Szervező:
A Martonvásári Tehetséggondozó Alapítvány és partnereiA honlap a Nemzeti Civil Alapprogram és a Szociális- és Munkaügyi Minisztérium támogatásával valósult meg.